Shën Valentini – Posh Lounge

Shen valentini po vjen, ditë e njohur si dita e të dashuruareve. Ju ftojmë ta festoni tek ne që te ndiheni princi dhe princesha e mbrëmjes festive. E ftuar speciale @_noraistrefi_ support by @iamdolfdeejay & @dj_d_red

Evente të tjera

I ftuar Irkenc Hyka

January 20, 2018

Festat e fundvitit

December 31, 2017